Festival Smugglers

Despre Noi

Familiarizează-te cu conceptul nostru, află cum ne-am dezvoltat și cum te poți alătura și tu comunității Festival Smugglers.

A Little Bit of Story...

La sfârșitul anului 2017, o companie americană (Royal Media Global) fondată de un antreprenor român, punea bazele comunității Festival Smugglers.

Sub numele de scenă Kenneth Kane, DJ-ul și antreprenorul din spatele Festival Smugglers și-a dorit ofere publicului amator de festivaluri și petreceri ceva în plus față de o simplă experiență de DJ-ing – o comunitate, care sa împartă aceleași valori.

Primul pas a fost lanseze un magazin online în USA, care funcționeze ca o comunitate și nu fie doar un simplu “online store”.

În cadrul acestui shop, planul a fost se vândă haine și accesorii de calitate, făcute la comandă, adresate comunității de “party people” și împărțite pe genuri și subgenuri muzicale.

Ambițiile sale erau mărețe, la fel ca obiectivul de a crea cea mai mare comunitate de “festival goers” și “party people”, aducând oamenii împreună prin pasiuni comune: muzică, festivaluri, prietenie, libertate, petreceri.

După aproximativ 2 ani de promovare off the grid și testare a pieței, Festival Smugglers era gata de lansare și pe piața locală din România.

Numai s-a întâmplat ceva ce nimeni nu a anticipat: pandemia globală COVID-19. Și în acest context, echipa Festival Smugglers a creat un plan de salvare și reorientare către încă două nișe: sustainable fashion și gaming.

Astăzi, compania și echipa Festival Smugglers se află în fața unor provocări permanente cu toate restricțiile pandemiei și se concentrează pe calitate, nu cantitate.

De îndată ce restricțiile se vor relaxa, direcția de dezvoltare va fi și prin organizarea de evenimente fizice si petreceri.

Până atunci, vă invităm vă alăturați online mișcării Festival Smugglers, devenind membru al comunității noastre.

PROFITĂ DE LIVRAREA ȘI RETURUL GRATUIT

Despre Produsele Noastre Sustenabile

În ultimii ani, tot mai multe brand-uri internaționale și locale s-au alăturat mișcării "sustainable fashion". Pentru că ne interesează viitorul planetei, am hotărât și noi să livram produse organice, 100% eco-friendly și la cele mai înalte standarde de calitate.

Fiecare produs din shop-ul nostru este făcut la comandăasta înseamnă din momentul în care plasezi comanda, îl facem special pentru tine. Acest lucru ne permite evităm supra producția și deșeurile textile.

Print-ul aplicat pe hainele noastre se realizează cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generație, numită DTG printing (direct-to-garment). Asta înseamnă modelele sunt imprimate direct în țesătură, fără afecteze calitatea superioară a produsului.

Cerneala folosită în printuri are la bază apă și nu conține substanțe chimice. Așadar, ne încadrăm în ceea ce înseamnă sustenabil și din acest punct de vedere.

Organic 100 Content Standard
Fair Wear
Global Recycled Standard
Organic Blended Content Standard
Peta Approved Vegan

Întrebări Frecvente

Livrarea este gratuită?

Da, livrarea este și va fi gratuită. Nu percem niciun cost pentru livrare, acesta fiind inclus în prețul produsului.

Unde pot urmări statusul comenzii?

Poți urmări comanda accesând secțiunea “Contul Meu”.

În cât timp ajunge comanda?

Va dura undeva între 24 de ore și 3 zile.

Este safe plătesc cu cardul online?

Da, deoarece folosim procesatorul de plăți Netopia, care are cele mai avansate layere de securitate iar datele tale sunt criptate în SSL. Acceptăm doar tranzacții CES (Comerț Electronic Sigur) pentru plata cu cardurile VISA și MasterCard.

Mi-a fost refuzată plata cu cardul.

Acest lucru se poate întâmpla din următoarele cauze:

 • Cardul tău nu face parte din sistemul CES (Comerț Electronic Sigur). Asta înseamnă banca nu poate confirma autenticitatea cardului. Trebuie iei legătura cu banca emitentă.
 • Cardul este expirat.
 • Datele sunt introduse greșit.
 • Ai atins limita de credit.

Ce modalitate de plată pot folosi?

 • VISA
 • MasterCard

Ne rezervăm dreptul de a refuza returnările comunicate în afara termenului stabilit sau returul articolelor vestimentare care nu se află în aceeași stare în care au fost livrate.

Condiții Retur

 • Articolele “Custom Print” nu se pot schimba sau returna. Aceste articole se fac cu design-ul ales de client, așadar nu pot fi returnate sau schimbate.
 • Restul articolelor se pot returna doar cu ambalajul original, fără urme de folosire, așa cum au fost livrate.
 • Articolele cu defecte de producție se pot returna în orice condiții.

Cât trebuie plătesc pentru retur?

Ca si livrarea, returul este gratuit.

Ce browser trebuie sa folosesc pentru a vedea corect site-ul Festival Smugglers?

Website-ul nostru FestivalSmugglers.ro este optimizat pentru urmatoarele browsere:

 • Safari
 • Google Chrome
 • Mozilla Firefox
 • Microsoft Edge

 

Cum folosesc codurile de discount?

Codurile de discount se aplică la checkout și sunt foart ușor de folosit: le introduci în spațiul destinat codului iar discount-ul se va aplica automat.

Pot schimba produsele?

Produsele achiziționate online nu se pot schimba. Te putem ajuta cu returul produselor.

Livrare Gratuită​

Când cumperi de la noi, nu mai este nevoie să-ți bați capul cu livrarea. Oferim livrare și retur gratuit, inclus în prețul final al produselor.

Calitate Premium​

Toate produsele noastre sunt de calitate superioară, deoarece folosim bumbac 100% organic. Deviza noastră este calitatea înaintea cantității.

Prețuri Competitive

Pentru calitatea oferită și rapiditatea cu care onorăm toate comenzile, păstrăm cu succes raportul calitate-preț, fără a ignora cerințele clienților.

Plăți Securizate​

Folosim 3D Secure în toate tranzacțiile efectuate în shop-ul nostru și cele mai avansate layere de securitate, pentru a oferi o experiență placută de shopping

Scroll to Top